Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

Het verhaal van BO.Systems

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis heeft de WWBD Group een dynamisch nieuw Nail en Lash merk ontwikkeld. Onze visie: Het creëren van een merk dat innovatief, betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen. De officiële lancering was op 1 september 2021.

BO.SYSTEMS is created by the WWBD GROUP:

WWBD logo black

BO. SYSTEMS

''De ultieme beauty essentials van top tot teen''

BO. SYSTEMS is een collectie producten die geïnspireerd is op de sereniteit die tegenwoordig te vaak wordt vergeten. Momenten voor jezelf worden steeds zeldzamer en kostbaarder. Onze visie is om je kansen te bieden. Kansen om je innerlijke rust te vinden en meer mooie momenten te creëren. Geniet van totale ontspanning. Het is tijd voor jou!

BO. NAIL

''Krachtige vrouwen met mooie nagels, die de wereld veroveren.''

Ons doel is om je identiteit te versterken en je individualiteit uit te drukken door middel van je nagels. Van natuurlijk nude tot dramatisch zwart, we hebben een kleurenpalet voor elke gelegenheid. Of je nu je natuurlijke nagels wil verwennen met een voedende behandeling of de nagels wil verfraaien tot een extreme lengte, wij hebben een productsysteem dat aansluit op jouw nagels en jouw wensen. Verwen jezelf met een kleurexplosie van BO. NAIL!

BO. LASH

''Perfecte wimpers, perfecte look, perfecte stemming''

Volume, verlengen, verbeteren…
Transformeer je look met de essentials van BO. LASH! Voel je verleidelijk met een volle volume wimperlook. Voel je op een natuurlijke manier zelfverzekerd met de individuele wimperbehandeling. Laat jezelf zien met de meest innovatieve technieken van BO. LASH.
BO. LASH laat je stralen!