Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL SYSTEMS

Filter

Categorie
Prijs
Prijs - slider
2140

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

 • BO Naturally Beautiful Collection
  BO.NAIL Naturally Beautiful Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO. Delicious Treats Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO Get Red-dy Collection
  BO.NAIL Get Red-dy Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO Perfectly Pastel Collection
  BO.NAIL Perfectly Pastel Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO. Summer Loving Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO. Vintage Vixen Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO.NAIL Boho Beauty Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO Winter Soulstice Collection
  BO.NAIL Winter Soulstice Collection
 • BO.NAIL BO, BO, BO, Merry Christmas Collection
   30,19 incl. BTW
   24,15 incl. BTW
 • BO Soakable Gel Polish Sample Kit
  Soakable Gelpolish Sample Kit
   30,20 incl. BTW
   24,16 incl. BTW
 • BO.NAIL Glitz & Glamor Collection
 • BO Soakable Gel Polish #207 Chicane 7ml
   7,20 incl. BTW
   5,76 incl. BTW

BO.NAIL: Powervrouwen met mooie nagels
BO.NAIL is de lijn binnen het merk BO.SYSTEMS dat zich richt op het aanbieden van een compleet aanbod nagelproducten. BO.NAIL is hét merk voor de moderne vrouw, die haar mannetje staat in het dagelijkse leven, maar tegelijkertijd ook trots is op haar vrouwelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat je via nagels, je identiteit kunt uitdrukken en je individualiteit kunt benadrukken. Met de producten uit ons aanbod dip poeders, acrylpoeders en gel polish, kunnen nagelstylisten en beautyprofessionals gekleurde nagels creëren voor bij iedere stemming of gelegenheid. Geef een knipoog naar het dagelijkse leven door een ware kleurexplosie aan te brengen, of kies voor een subtiele nude tint om je nagels, of die van klanten, op subtiele wijze van een wat kleur te voorzien.
Compleet aanbod nagelproducten van BO.NAIL
Binnen het aanbod nagelproducten van BO.NAIL vind je bovendien allerlei mogelijkheden om natuurlijke nagels van een voedende behandeling te voorzien of om via een acryl-, gelnagel- of dipsysteem kunstnagels te creëren. Ook het verlengen van natuurlijke nagels (tot extreme lengte) wordt mogelijk dankzij de tips en sjablonen van BO.NAIL. Onze Brush BuilderNagelproducten, zijn handige 3-in-1 oplossingen waarin base, builder en topgels worden gecombineerd. De Brush Builder gels zijn toe te passen op natuurlijke nagels, sjablonen en tips, en daarmee een echte uitkomst voor nagelstylisten.

Uiteraard scoor je ook alle benodigde prep producten, desinfectie en reinigingsmiddelen, vijlen en penselen & instrumenten bij BO.SYSTEMS. Heb je gel polish nodig zodat je een mooie laag gelnagellak kunt aanbrengen op jouw eigen nagels of die van klanten? In het uitgebreide aanbod gel polish van BO.NAIL bieden we wat je nodig hebt!
BO.NAIL nagelproducten bestellen
Ben je nagelstylist of andersoortige beauty professional en geloof je in de missie om vrouwen te laten stralen via nagels die aansluiten bij hun persoonlijkheid? Dan biedt het assortiment van BO.NAIL de nagelproducten waarmee je deze visie in praktijk brengt. Bestel nu de benodigde nagelproducten zodat je ongeremd aan de slag kunt. Bij BO.SYSTEMS zorgen we ervoor dat wanneer je bestellingen voor 16:00 plaatst, deze de volgende dag voor 16:00 bezorgd worden. Bovendien vervallen de verzendkosten voor bestellingen in Nederland al bij bestellingen boven de 25 euro. Voor België geldt dat bestellingen boven de 40 gratis worden verstuurd.