Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

Soakable Gel Polish System

Filter

Categorie
Prijs
Prijs - slider
267

Resultaat 1–12 van de 539 resultaten wordt getoond

 • BO. Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
  BO.NAIL Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
   12,50 incl. BTW
   10,63 incl. BTW
 • BO. Air Bond (15ml)
  BO.NAIL Air Bond (15ml)
   6,96 incl. BTW
   5,92 incl. BTW
 • BO. Air Bond (7ml)
  BO.NAIL Air Bond (7ml)
   5,75 incl. BTW
   4,89 incl. BTW
 • BO Sponge Buffer
  BO.NAIL Sponge Buffer 100/180
   2,90 incl. BTW
   2,47 incl. BTW
 • BO Cuticle Prep 15ml
  BO.NAIL Cuticle Prep (15ml)
   5,45 incl. BTW
   4,63 incl. BTW
 • BO. Soakable Base Gel (15ml)
  BO.NAIL Soakable Base Gel (15ml)
   13,50 incl. BTW
   11,48 incl. BTW
 • BO Gel Cleanser 1000ml
  BO.NAIL Gel Cleanser (1000ml)
   15,13 incl. BTW
   12,86 incl. BTW
 • BO. Gel Cleanser (100ml)
  BO.NAIL Gel Cleanser (100ml)
   5,45 incl. BTW
   4,63 incl. BTW
 • BO. Soakable High Shine Top Gel HEMA Free (15ml)
   13,50 incl. BTW
   11,48 incl. BTW
 • BO Acetone 1000ml
  BO.NAIL Acetone (1000ml)
   15,13 incl. BTW
   12,86 incl. BTW
 • BO Soakable UV Blocker No Wipe Top Gel 7ml - Bottle
  BO.NAIL Soakable UV Blocker No Wipe Top Gel (7ml)
   7,25 incl. BTW
   6,16 incl. BTW
 • BO Natural Nail Sanitizer 250ml
  BO.NAIL Natural Nail Sanitizer (250ml)
   9,62 incl. BTW
   8,18 incl. BTW

Soakable gel polish systeem van BO.NAIL

Gel polish wordt ook wel gel nail polish, nagellak en gellak genoemd. De gelpolish systemen van BO.NAILS combineren de duurzaamheid van gel met de snelle applicatiemogelijkheden zoals we die kennen van reguliere nagellak. De Soakable gel polish van BO.NAILS bestaat dan ook uit nagellak die gel bevat. Deze gel kan eenvoudig worden uitgehard onder een UV lamp.

Waarom werken met Soakable gel polish systemen van BO.NAIL?

De Soakable gel polish producten uit bovenstaand aanbod kenmerken zich met de volgende fijne eigenschappen:

 • De gel is zeer snel aan te brengen en het uitharden duurt slechts 30 seconden (via LED) of 2 minuten (UV licht), afhankelijk van het soort lamp dat wordt gebruikt.
 • Gel polish nagels blijven tot wel 4 weken mooi
 • Verwijderen is eenvoudig met behulp van onze reinigingsmiddelen
 • Gel polish is geschikt voor zowel vinger- als teennagels, en dus ook te gebruiken voor pedicures
 • Onze Soakable gel polish behoudt zijn kleur uitermate goed en wordt niet dof
 • Diverse kleuren verkrijgbaar
 • Toepasbaar op acryl- of gelnagels of bovenop natuurlijke nagels

Soakable gel polish aanbrengen

Soakable gel polish aanbrengen is niet lastig. Begin door de nagelriemen wat terug te duwen en de nagels te vijlen. Vervolgens kan de primer worden aangebracht, gevolgd door de basegel. De basecoat kan worden gedroogd via een lamp (LED of UV). Overigens biedt de BIAB gel van BO.NAIL een geweldig alternatief voor reguliere basecoat; dit is een 3-in-1 oplossing die kan worden gebruikt als buildergel, basecoat en als topcoat! Ideaal om te combineren met onze soakable gel polish dus. Hierna is het tijd om de gel polish aan te brengen, die kan worden uitgehard onder een lamp. Nadat de eerste laag is aangebracht en is uitgehard, kan de tweede laag worden aangebracht voor betere dekking. Breng tenslotte nog een topcoat aan en laat deze ook goed uitharden.

In tegenstelling tot acrylnagel systemen, waarbij de vermenging van acryl poeder met acrylvloeistof voor uitharding zorgt, moet gel polish uitgehard worden via een UV of LED lamp. BO.SYSTEMS biedt nagelstylisten alle benodigdheden om complete gel polish behandelingen aan te bieden. Naast gel polish, slaagt u in onze webshop ook voor de benodigde elektrische apparaten, vijlen, tips en sjablonen voor nagelverleningen, en penselen en instrumenten.

Soakable gel polish

Onze Soaklable gel polish systemen zijn niet alleen duurzaam, verkrijgbaar in stijlvolle kleuren en gemakkelijk aan te brengen, maar ook nog eens eenvoudig en snel te verwijderen. Dat kan door de nagels even te laten weken in een van onze vloeistoffen voor het verwijderen van gel polish. Bekijk ons aanbod producten voor het verwijderen van gel polish en scoor onze BO. Soakable Gel Remover, of kies ervoor om dit klusje eenvoudig te klaren met onze BO. Gelbreaker.

Gel polish kopen bij BO.Nail

Wilt u uw nagels, of die van de klanten van uw nagelsalon, voorzien van een ware kleurexplosie die natuurlijke nagels weer doet stralen? Of wilt u kunstnagels helemaal afmaken met een Soakable gel polish die ook weer gemakkelijk te verwijderen is? Bestel dan nu een of meerdere van de Soaklable gel polish producten uit ons assortiment. Werk eventueel met onze gel polish sets om in een keer meerdere kleuren in huis te halen. Zo kunnen u of uw klanten testen welke kleur nu het beste in de smaak valt.

Uiteraard valt het bestellen van losse gel polish ook tot de mogelijkheden. Scoor meteen alle benodigdheden voor een succesvolle applicatie van uw gel polish bij BO.SYSTEMS, en profiteer van de voordelen die we onze klanten bieden. Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst, worden namelijk door ons al de volgende dag bezorgd. Naast een snelle bezorging, vervallen de verzendkosten voor bestellingen in Nederland ook al bij besteding vanaf 25 euro. Voor België geldt dat bestellingen boven de 40 gratis worden verstuurd.