Gratis verzending vanaf €25 | Voor 16.00 besteld, morgen in huis!

BIAB

Filter

Prijs
263
 • BO. Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
  BO.NAIL Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
   12,04
 • BO BIAB Clear 15ml
  BO.NAIL BIAB Clear (15ml)
   12,04
 • BO Gel Cleanser 250ml
  BO.NAIL Gel Cleanser (250ml)
   5,99
 • BO. Natural Nail Sanitizer (100ml)2
  BO.NAIL Natural Nail Sanitizer (100ml)
   5,99
 • bo-natural-nail-sanitizer-100ml copy
  BO.NAIL HygiSpray (100ml)
   4,24
 • BO BIAB Cover Warm Pink 15ml
  BO.NAIL BIAB Cover Warm Pink (15ml)
   12,04
 • BO BIAB Cover Peach 15ml
  BO.NAIL BIAB Cover Peach (15ml)
   12,04
 • BO Soakable Matte Top Gel 15ml - Bottle
  BO.NAIL Soakable Matte Top Gel (15ml)
   12,04
 • BO BIAB Collection Kit
  BO.NAIL BIAB Collection
 • BO Cuticle Prep 15ml
  BO.NAIL Cuticle Prep (15ml)
   3,57
 • BO Natural Nail Sanitizer 250ml
  BO.NAIL Natural Nail Sanitizer (250ml)
   8,65
 • BO Salon Success Forms - Dispenser
  BO.NAIL Salon Success Forms
   29,65

BIAB gel van BO.NAIL

Builder in a bottle, oftewel BIAB, is gel die qua eigenschappen lijkt op een combinatie van gellak en acryl. Onze Builder In A Bottle gels zijn een totaaloplossing waarin top, builder en basecoat gecombineerd worden. Dit is het ideale product voor iedereen die natuurlijke nagels graag wil versterken met een duurzame, verstevigende gel met een kleurtint, of wil gebruiken voor nagelverlenging. Daarnaast is BIAB ook zeer geschikt als basis voor gel polish. BO.NAIL biedt u losse BIAB gels in diverse kleuren. Ook kunt u via de BO. BIAB Collection in een keer meerdere gels in verschillende kleuren in huis halen. Zo kunt u testen welke kleur uzelf of uw klanten in de nagelsalon het beste bevalt!

BIAB kleuren

Onze BIAB gels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is het niet per se nodig om nog een gel polish op de BIAB aan te brengen; nagels voorzien van een verstevigende laag gel én van een frisse kleur, kan allebei met deze totaaloplossing! De BIAB kleuren van BO.NAIL waaruit u kunt kiezen, zijn:

BIAB White
BIAB Cover Peach
BIAB Cover Cool Pink
BIAB Cover Warm Pink
BIAB Clear

Hoe BIAB aanbrengen?

Het fijne van de BIAB van BO.NAIL is dat deze te gebruiken is als basecoat voor gel polish, maar dat deze ook opzichzelfstaand kan worden gebruikt om snel verzorgde nagels te realiseren. Dit gaat als volgt:

 1. Voorbereiden van de nagels op de manier zoals u gewend bent
 2. Voorzie de nagels van BO. Air Dry Bonder
 3. Breng een dun laagje BIAB aan en laat deze 30 tot 60 seconden uitharden in een UV/LED lamp
 4. Bouw de nagel op in de gewenste vorm of verleng de lengte, en breng hierna opnieuw BIAB aan. Laat de BIAB wederom uitharden via de lamp.
 5. De plaklaag kunt u vervolgens verwijderen met de BO. Gel Cleanser. De nagel kunt u hierna vijlen, en via een manicure borstel kan het stof worden verwijderd dat door het vijlen is ontstaan.
 6. Hierna is het tijd om de laatste laag BIAB aan te brengen, uit te laten harden en te reinigen voor extra glans. Indien gewenst kunt u hierna nog een Soakable Gel Polish in een kleur naar keuze aanbrengen.

BIAB kopen bij BO.SYSTEMS

Bent u nagelstylist of een andersoortige beauty professional en wilt u voortaan kunnen beschikken over één totaalproduct om sterke en mooie nagels mee te realiseren? Dan bieden de producten in de BIAB lijn van BO.NAILS een geweldige uitkomst! Probeer onze BIAB gels meteen, en vergeet niet om meteen de benodigde attributen (zoals benodigde elektrische apparaten, vijlen, penselen en instrumenten, tips en sjablonen voor nagelverlenging) te bestellen zodat u ongeremd aan de slag kunt om de mooiste nagels te creëren.

Bestel alle benodigdheden nu in onze webshop, om te kunnen profiteren van onze voordelen. Bij BO.SYSTEMS zorgen we er namelijk voor dat bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst, de volgende dag al worden bezorgd. Bovendien vervallen de verzendkosten bij bestellingen boven de 25 euro (Nederland). Voor België geldt dat bestellingen boven de 40 gratis worden verstuurd.