Gratis verzending vanaf €25 | Voor 16.00 besteld, morgen in huis!

BO.NAIL SYSTEMS

Filter

Prijs
2109
 • BO. Air Bond (15ml)
  BO.NAIL Air Bond (15ml)
   5,99
   5,39
 • BO. Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
  BO.NAIL Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
   12,04
   10,84
 • BO BIAB Clear 15ml
  BO.NAIL BIAB Clear (15ml)
   12,04
   10,84
 • BO Tips - Salon Coffin - view
  BO.NAIL Tips Salon Coffin
   12,04
   10,84
 • image
  Bothsided Magnet CatEye
   2,72
   2,45
 • BO Gel Cleanser 250ml
  BO.NAIL Gel Cleanser (250ml)
   5,99
   5,39
 • BO Acrylic Liquid 50ml
  BO.NAIL Acrylic Liquid (50ml)
   11,50
   10,35
 • BO.-Nourish-15ml
  BO.NAIL Nourish (15ml)
   3,93
   3,54
 • BO AcryGel Application Tool Open
  BO.NAIL AcryGel Application Tool (brush & spatula)
   11,37
   10,23
 • BO Dip System Sample Kit
  Dip System Sample Kit
 • BO Soakable Gel Remover 250ml
  BO.NAIL Soakable Gel Remover (250ml)
   8,77
   7,89
 • BO. Natural Nail Sanitizer (100ml)2
  BO.NAIL Natural Nail Sanitizer (100ml)
   5,99
   5,39

BO.NAIL: Powervrouwen met mooie nagels

BO.NAIL is de lijn binnen het merk BO.SYSTEMS dat zich richt op het aanbieden van een compleet aanbod nagelproducten. BO.NAIL is hét merk voor de moderne vrouw, die haar mannetje staat in het dagelijkse leven, maar tegelijkertijd ook trots is op haar vrouwelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat je via nagels, je identiteit kunt uitdrukken en je individualiteit kunt benadrukken. Met de producten uit ons aanbod dip poeders, acrylpoeders en gel polish, kunnen nagelstylisten en beautyprofessionals gekleurde nagels creëren voor bij iedere stemming of gelegenheid. Geef een knipoog naar het dagelijkse leven door een ware kleurexplosie aan te brengen, of kies voor een subtiele nude tint om je nagels, of die van klanten, op subtiele wijze van een wat kleur te voorzien.

Compleet aanbod nagelproducten van BO.NAIL

Binnen het aanbod nagelproducten van BO.NAIL vind je bovendien allerlei mogelijkheden om natuurlijke nagels van een voedende behandeling te voorzien of om via een acryl-, gelnagel- of dipsysteem kunstnagels te creëren. Ook het verlengen van natuurlijke nagels (tot extreme lengte) wordt mogelijk dankzij de tips en sjablonen van BO.NAIL. Onze BIAB (Builder In A Bottle) nagelproducten, zijn handige 3-in-1 oplossingen waarin base, builder en topgels worden gecombineerd. De BIAB gels zijn toe te passen op natuurlijke nagels, sjablonen en tips, en daarmee een echte uitkomst voor nagelstylisten.

Uiteraard scoor je ook alle benodigde prep producten, desinfectie en reinigingsmiddelen, vijlen en penselen & instrumenten bij BO.SYSTEMS. Heb je gel polish nodig zodat je een mooie laag gelnagellak kunt aanbrengen op jouw eigen nagels of die van klanten? In het uitgebreide aanbod gel polish van BO.NAIL bieden we wat je nodig hebt!

BO.NAIL nagelproducten bestellen

Ben je nagelstylist of andersoortige beauty professional en geloof je in de missie om vrouwen te laten stralen via nagels die aansluiten bij hun persoonlijkheid? Dan biedt het assortiment van BO.NAIL de nagelproducten waarmee je deze visie in praktijk brengt. Bestel nu de benodigde nagelproducten zodat je ongeremd aan de slag kunt. Bij BO.SYSTEMS zorgen we ervoor dat wanneer je bestellingen voor 16:00 plaatst, deze de volgende dag voor 16:00 bezorgd worden. Bovendien vervallen de verzendkosten voor bestellingen in Nederland al bij bestellingen boven de 25 euro. Voor België geldt dat bestellingen boven de 40 gratis worden verstuurd.