Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL SYSTEMS

Filter

Categorie
Prijs
Prijs - slider
2140

Resultaat 1–12 van de 787 resultaten wordt getoond

 • BO. Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
  BO.NAIL Soakable No Wipe Top Gel (15ml)
   12,50 incl. BTW
   10,63 incl. BTW
 • BO. Air Bond (15ml)
  BO.NAIL Air Bond (15ml)
   6,96 incl. BTW
   5,92 incl. BTW
 • BO. Air Bond (7ml)
  BO.NAIL Air Bond (7ml)
   5,75 incl. BTW
   4,89 incl. BTW
 • BO Sponge Buffer
  BO.NAIL Sponge Buffer 100/180
   2,90 incl. BTW
   2,47 incl. BTW
 • BO BIAB Clear 15ml
  BO.NAIL Brush Builder Clear (15ml)
   14,46 incl. BTW
   12,29 incl. BTW
 • BO.NAIL Brush Builder Cover Cool Pink (15ml)
 • BO BIAB Cover Warm Pink 15ml
  BO.NAIL Brush Builder Cover Warm Pink (15ml)
   14,46 incl. BTW
   12,29 incl. BTW
 • BO.NAIL Brush On Nail Glue
   5,14 incl. BTW
   4,37 incl. BTW
 • BO FIAB Cover Warm Pink 15ml
  BO.NAIL FIAB Cover Warm Pink (15ml)
   14,46 incl. BTW
   12,29 incl. BTW
 • BO Cuticle Prep 15ml
  BO.NAIL Cuticle Prep (15ml)
   5,45 incl. BTW
   4,63 incl. BTW
 • BO BIAB Cover Peach 15ml
  BO.NAIL Brush Builder Cover Peach (15ml)
   14,46 incl. BTW
   12,29 incl. BTW
 • BO. Soakable Base Gel (15ml)
  BO.NAIL Soakable Base Gel (15ml)
   13,50 incl. BTW
   11,48 incl. BTW

BO.NAIL: Powervrouwen met mooie nagels
BO.NAIL is de lijn binnen het merk BO.SYSTEMS dat zich richt op het aanbieden van een compleet aanbod nagelproducten. BO.NAIL is hét merk voor de moderne vrouw, die haar mannetje staat in het dagelijkse leven, maar tegelijkertijd ook trots is op haar vrouwelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat je via nagels, je identiteit kunt uitdrukken en je individualiteit kunt benadrukken. Met de producten uit ons aanbod dip poeders, acrylpoeders en gel polish, kunnen nagelstylisten en beautyprofessionals gekleurde nagels creëren voor bij iedere stemming of gelegenheid. Geef een knipoog naar het dagelijkse leven door een ware kleurexplosie aan te brengen, of kies voor een subtiele nude tint om je nagels, of die van klanten, op subtiele wijze van een wat kleur te voorzien.
Compleet aanbod nagelproducten van BO.NAIL
Binnen het aanbod nagelproducten van BO.NAIL vind je bovendien allerlei mogelijkheden om natuurlijke nagels van een voedende behandeling te voorzien of om via een acryl-, gelnagel- of dipsysteem kunstnagels te creëren. Ook het verlengen van natuurlijke nagels (tot extreme lengte) wordt mogelijk dankzij de tips en sjablonen van BO.NAIL. Onze Brush BuilderNagelproducten, zijn handige 3-in-1 oplossingen waarin base, builder en topgels worden gecombineerd. De Brush Builder gels zijn toe te passen op natuurlijke nagels, sjablonen en tips, en daarmee een echte uitkomst voor nagelstylisten.

Uiteraard scoor je ook alle benodigde prep producten, desinfectie en reinigingsmiddelen, vijlen en penselen & instrumenten bij BO.SYSTEMS. Heb je gel polish nodig zodat je een mooie laag gelnagellak kunt aanbrengen op jouw eigen nagels of die van klanten? In het uitgebreide aanbod gel polish van BO.NAIL bieden we wat je nodig hebt!
BO.NAIL nagelproducten bestellen
Ben je nagelstylist of andersoortige beauty professional en geloof je in de missie om vrouwen te laten stralen via nagels die aansluiten bij hun persoonlijkheid? Dan biedt het assortiment van BO.NAIL de nagelproducten waarmee je deze visie in praktijk brengt. Bestel nu de benodigde nagelproducten zodat je ongeremd aan de slag kunt. Bij BO.SYSTEMS zorgen we ervoor dat wanneer je bestellingen voor 16:00 plaatst, deze de volgende dag voor 16:00 bezorgd worden. Bovendien vervallen de verzendkosten voor bestellingen in Nederland al bij bestellingen boven de 25 euro. Voor België geldt dat bestellingen boven de 40 gratis worden verstuurd.