Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.LASH Treatment Applicator

BO. Lotion Application Brush heeft de perfecte vorm om de BO. Lash Perming Lotion en de BO. Lash Lifting Lotion aan te brengen.

 4,78 incl. BTW
 4,06 incl. BTW

BO. LASH – Zelfvertrouwen dankzij een verleidelijke wimperlook

Met BO. LASH wimperproducten kunnen wimpers dusdanig worden getransformeerd dat er een heel andere uitstraling wordt meegegeven aan een gezicht. Wimperbehandelingen met behulp van BO. LASH zijn dé manier om een verleidelijke wimperlook te creëren die zelfverzekerdheid stimuleert. Benut de innovatieve technieken van BO. LASH om jezelf of een ander te laten stralen.

Een perfecte wimper is onderdeel van een look die zelfvertrouwen naar boven haalt – en je laat stralen.

Productbeschrijving

De pluisvrije BO. Treatment Applicator is ideaal om de lotion te verwijderen tijdens een Lash Lifting behandeling, maar hij kan ook gebruikt worden om de BO. Adhesive Remover gel te verwijderen tijdens een One by One of SMART Volume behandeling. Dankzij het grote borsteltje kan het alles bereiken en verwijderen.

Kenmerken & voordelen

  • Pluis vrij
  • Zachte haartjes zodat de wimpers niet beschadigd raken
  • Grote kop waardoor het gemakkelijk is om de lotions te verwijderen
  • Voor eenmalig gebruik
  • Verkrijgbaar per 25 stuks

Gebruik

Verwijder beide lotions op dezelfde manier. Gebruik een BO. Treatment Applicator om zachtjes te borstelen over de wimpers. Gebruik een celstofdepper om de lotion die zich op de BO. Treatment Applicator bevindt, af te vegen. Ga zo door totdat alle lotion van de wimpers zijn verwijderd. Nadat de lotion is verwijderd, kunt u ook zachtjes over de wimpers wrijven met een vochtige celstofdepper.

Wimperlift behandeling:

Gebruik een BO. Treatment Applicator om zachtjes over de wimpers te borstelen. Gebruik een celstofdepper om de lotion die op de BO. Treatment Applicator zit af te vegen. Ga door tot alle lotion van de wimpers zijn verwijderd. Nadat de lotion is met de BO. Treatment Applicator is verwijderd, kunt u ook zachtjes over de wimpers wrijven met een vochtige celstofdepper.

BO. Verwijderen van wimperextensions One by One / SMART Volume:  

Gebruik twee BO. Treatment Applicators en plaats een kleine hoeveelheid van de BO. Adhesive Remover gel hierop. Breng de gel voorzichtig aan op de wimpers met de BO. Treatment Applicators in opwaartse richting (1 bovenop en 1 eronder), zodat de wimpers volledig bedekt zijn met de BO. Adhesive Remover gel. Laat het twee minuten intrekken en verwijder het dan op dezelfde manier.

Variatie

BO. Treatment Applicator

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.LASH Treatment Applicator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *