Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, morgen in huis!

BO.NAIL Tips Salon Coffin

De BO. Salon Coffin Tips heeft geen afgebakend contactgebied wat betekent dat de nagelstylist flexibiliteit heeft bij het plaatsen van de tip op de nagelplaat.

Dit product is momenteel uitverkocht. We zullen dit zo snel mogelijk aanvullen.

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

De BO. Salon Coffin Tips heeft geen afgebakend contactgebied wat betekent dat de nagelstylist flexibiliteit heeft bij het plaatsen van de tip op de nagelplaat. Dit creëert een gemakkelijke applicatie op de natuurlijke nagel en vereist minimale blending op de nagelplaat. De BO. Salon Coffin Tips zijn gemaakt van ABS kunststof waardoor een duurzame tip ontstaat met een taps toelopende en versterkte extensie. De c-curve en de onderste zijlijnen zijn iets “dramatischer”. Deze tips zijn ook perfect voor het vormen van amandelvormen dankzij hun “dramatische” c-curve en tapse vorm.

Inhoud: 100 st

Kenmerken & voordelen

  • Diepe c-curve
  • Flexibel contactoppervlak
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Snel te blenden

Gebruik

Kies eerst de juiste tip en tip maat die past op de nagel. Let op de natuurlijke c-curve, de exacte passing op de laterale zijwanden en het contactgebied voor een optimale hechting. Houdt de tip tussen uw duim en wijsvinger aan het uiteinde van de tip en lijm het contactgebied randje binnenin met de BO. Brush On Resin. Draai de tip tussen uw duim en uw wijsvinger.

Duw de rand van het contactgebied in een hoek van 45 graden tot aan de zijkanten van de vrije rand van de natuurlijke nagel en leg de tip dan lichtjes neer op de nagelplaat. Als u geen belletjes ziet, druk dan de tip gedurende 5 seconden op de natuurlijke nagelplaat en houd de tip in de juiste positie. Til de tip niet op! Gebruik een BO. Hygiene File 180 of 240 grit om de tip bij te vijlen zodat de tip gelijk loopt met de natuurlijke nagelplaat te laten lopen. Zorg ervoor dat er geen overgang of stap te zien is tussen de natuurlijke nagel en de tip. Verwijder eventuele glans van de tip voor een betere hechting.

Variatie

BO. Tips Salon Coffin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL Tips Salon Coffin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *