Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, morgen in huis!

BO. Soakable High Shine Top Gel HEMA Free (7ml)

BO. Soakable High Shine Top Gel HEMA Free geeft de nagels een gladde en hoogglanzende afwerking en beschermt de BO. Soakable Gel Polish en andere systemen tegen vervagen of dof worden.

 8,40 incl. BTW
 7,14 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

BO. Soakable High Shine Top Gel Hema Free – geeft de nagels een gladde en hoogglanzende afwerking en beschermt de BO. Soakable Gel Polish en andere systemen tegen vervagen of dof worden.

Soakable Top Gels Hema Free hebben geen merkbare dispersielaag, maar het is nog steeds aan te raden om te reinigen met BO. Gel Cleanser na uitharding.

Het belangrijkste kenmerk van deze Top Gels is dat ze Hema vrij zijn dus de perfecte producten voor klanten die lijden aan allergieën voor Hema.

Uitharding: 120 sec. UV / 60 sec. LED

Kenmerken & voordelen

 • Hema vrij
 • Vegan
 • Ideale top voor natuurlijke nagels en ook
 • geschikt voor kunstnagels (gels en acryl)
 • Ook ideaal voor teennagels
 • Gemakkelijk aan te brengen – brengt aan als een
 • nagellak
 • Gemakkelijk te verwijderen in slechts 10
 • minuten
 • Blijft tot 4 weken mooi
 • Geen beschadiging van de natuurlijke nagels
 • Geen geur
 • Geen wachttijd tot de nagellak droog is
 • Een top gel voor elke gelegenheid
 • Uitharding: 120 sec. UV / 60 sec. LED

Gebruik

Stap 1: Bereid de natuurlijke nagel voor zoals gewoonlijk en breng BO. Natural Nail Sanitizer aan op de natuurlijke nagelplaat. Laat volledig drogen alvorens u de BO. Soakable Base Gel aanbrengt.

Stap 2BO. Soakable Base Gel Hema Free – Veeg het kwastje af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Verzegel de vrije rand van de nagel om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Houd het penseel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag BO. Soakable Base Gel Hema Free over de gehele nagel aan; van de nagelriem tot de vrije rand. Alle vier de vingers samen uitharden gedurende 120 sec. UV / 60 sec. LED. Herhaal het proces op de andere hand en vervolgens op de duimen. Optioneel: borstel met een schoon gelkwastje om overtollige kleverige uitgeharde basisgel te verwijderen om de kans op krimpen te verminderen en om een gladdere kleur aan te brengen.

Stap 3BO. Soakable Gel Polish Color – Wrijf het flesje ondersteboven tussen de palmen van uw handen om ervoor te zorgen dat de kleur/pigment goed gemengd is. Dop de vrije rand af met de BO. Soakable Gel Polish om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van de kleur te voorkomen. Houd het penseel horizontaal op de nagel en ga verder naar het midden van de nagel. Beweeg het penseel vanuit het midden van de nagel omhoog naar de proximale nagelplooi en strijk vervolgens omlaag naar de vrije rand. Zorg ervoor dat de gellak niet op de huid komt. Als de nagellak de huid heeft geraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt met BO. Gel Cleanser en BO. Cuticle Pusher. Hardt alle vier de nagels uit gedurende 120 sec. UV / 30-60 sec. LED. Herhaal het proces op de andere hand en duimen.

Stap 4BO. Soakable Gel Polish Color – Breng een tweede dunne laag nagellak aan volgens dezelfde stappen. Deze laag zorgt voor een volledige dekking bij gebruik van een dekkende kleur. OPMERKING: als u een donkere teint of een andere lamp gebruikt, kan het nodig zijn om twee keer uit te harden om ervoor te zorgen dat de kleur volledig uitgehard is en niet uitloopt in uw Top Gel applicatie.

Stap 5BO. Soakable Top Gel Hema Free – Veeg het kwastje af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Zet een kapje op de vrije rand van de nagel om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Houdt het penseel horizontaal op de nagel en breng een dun laagje BO. Soakable Top Gel aan op elk nageloppervlak van alle vier de nagels van één hand. Hardt alle vier de nagels uit gedurende 120 sec. UV / 60 sec. LED. Herhaal dit op de andere hand en eindig met het aanbrengen op de duimen.

Stap 6: Reinigen na uitharding. Verzadig een gel sponsje met BO. Gel Cleanser. Veeg met lichte druk de bovenste plaklaag weg (dit is nauwelijks merkbaar bij de BO. Soakable Top Gels Hema Free). LET OP: Veeg de nagel niet opnieuw af met een gebruikt deel van het gel sponsje, omdat dit de plaklaag zal herverdelen waardoor de Top Gel dof wordt. Gebruik een schoon verzadigd gel sponsje voor elke vinger. Tip: Wacht met reinigen (ongeveer 1 minuut) na het uitharden om de nagels te laten “afkoelen” om nog meer glans te krijgen.

Verwijdering

Stap 1: Laat de klant zijn handen wassen met vloeibare zeep en warm water. Droog ze af met een handdoek.

Stap 2: Verwijder de verzegeling op elke nagel met een BO. Hygiënevijl 180 Grit. Verzadig een Nail Foil met BO. Soakable Gel Remover en bevestig de folie stevig rond de vinger.

Stap 3: Laat de Nail Foil tien minuten om de vinger zitten. Trek met een draaiende beweging de Nail Foil en het product van de vingernagel.

Stap 4: Verwijder indien nodig voorzichtig overtollige Gel Polish met behulp van een Cuticle Pusher. Zorg ervoor dat u de oppervlaktelagen van de natuurlijke nagelplaat niet beschadigd.

Variatie

BO. Soakable High Shine Top Gel HEMA Free (7ml)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO. Soakable High Shine Top Gel HEMA Free (7ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *