Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO. Soakable Base Gel HEMA Free (15ml)

BO. Soakable Base Gel HEMA Free vormt een essentieel onderdeel van het BO. Soakable Gel Polish Systeem.

 14,50 incl. BTW
 12,33 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

Soakable Base Gel Hema Free vormt een essentieel onderdeel van het BO. Soakable Gel Polish Systeem. Het prepareert de nagelplaten voor een optimale hechting en voorkomt het liften van de BO. Soakable Gel Polish.

Deze perfect geformuleerde base gel draagt bij aan een gemakkelijke verwijdering van de Gel Polish applicatie in slechts 10 minuten!

Het belangrijkste kenmerk van deze Base Gel is dat het Hema-vrij is, dus het is het perfecte product voor klanten die lijden aan allergieën voor Hema.

BO. Soakable Base Gel Hema Free hardt uit in 120 sec. UV / 30-60 sec. LED.

Gebruik

Stap 1: Bereid de natuurlijke nagel voor zoals gewoonlijk en breng BO. Natural Nail Sanitizer aan op de natuurlijke nagelplaat. Laat volledig drogen alvorens u de BO. Soakable Base Gel aanbrengt.

Stap 2: BO. Soakable Base Gel Hema Free – Veeg het kwastje af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Verzegel de vrije rand van de nagel om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Houd het penseel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag BO. Soakable Base Gel Hema Free over de gehele nagel aan; van de nagelriem tot de vrije rand. Alle vier de vingers samen uitharden gedurende 120 sec. UV / 30-60 sec. LED. Herhaal het proces op de andere hand en vervolgens op de duimen. Optioneel: borstel met een schoon gelkwastje om overtollige kleverige uitgeharde basisgel te verwijderen om de kans op krimpen te verminderen en om een gladdere kleur aan te brengen.

Stap 3: BO. Soakable Gel Polish Color – Wrijf het flesje ondersteboven tussen de palmen van uw handen om ervoor te zorgen dat de kleur/pigment goed gemengd is. Dop de vrije rand af met de BO. Soakable Gel Polish om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van de kleur te voorkomen. Houd het penseel horizontaal op de nagel en ga verder naar het midden van de nagel. Beweeg het penseel vanuit het midden van de nagel omhoog naar de proximale nagelplooi en strijk vervolgens omlaag naar de vrije rand. Zorg ervoor dat de gellak niet op de huid komt. Als de nagellak de huid heeft geraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt met BO. Gel Cleanser en BO. Cuticle Pusher. Hardt alle vier de nagels uit gedurende 120 sec. UV / 30-60 sec. LED. Herhaal het proces op de andere hand en duimen.

Kenmerken & voordelen

 • Hema vrij
 • Vegan
 • Ideale basis voor natuurlijke nagels en ook geschikt voor op kunstnagels (gels en acryl)
 • Ook ideaal voor teennagels
 • Gemakkelijk aan te brengen – brengt aan als een nagellak
 • Gemakkelijk te verwijderen in slechts 10 minuten
 • Blijft tot 4 weken mooi
 • Geen beschadiging van de natuurlijke nagels
 • Geen geur
 • Geen wachttijd tot de nagellak droog is
 • Uitharding: 120 sec. UV / 30-60 sec. LED
Variatie

BO. Soakable Base Gel HEMA Free (15ml)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO. Soakable Base Gel HEMA Free (15ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *