Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL Salon Speed LED

Precies zoals de naam al zegt BO. Salon Speed LED – deze LED lamp is het antwoord op een mooie salonset op de snelste en meest efficiënte manier.

 96,74 incl. BTW
 82,23 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

Precies zoals de naam al zegt BO. Salon Speed LED – deze LED lamp is het antwoord op een mooie salonset op de snelste en meest efficiënte manier. De BO. Salon Speed LED lamp biedt een gelijkmatige flits kuur en met zijn “touch” functie laat het uw handen vrij om u te concentreren op het perfect aanbrengen van de tip. De BO. Salon Speed LED is oplaadbaar, wat betekent dat u niet beperkt bent tot waar u hem wilt gebruiken.

De BO. Salon Speed LED kan worden gebruikt om uw BO. Salon Speed Tips vast te zetten vóór de volledige uitharding en is ook erg handig voor het vastzetten van nail art of designs.

De BO. Salon Speed Tips zijn gemakkelijk te gebruiken en comfortabel om te dragen, tevens zorgen zij ervoor om maximaal 4 weken mooie, sterke nagelverlengingen te creëren. De BO. Salon Speed Tips kunnen snel en gemakkelijk verwijderd worden met BO. Soakable Gel Remover of BO. Aceton, waardoor de gevaren van overmatig vijlen of schadelijke chemicaliën worden beperkt.

Kenmerken & voordelen

  • Handenvrije toepassing
  • Slimme sensor – aanraakpaneelfunctie om het licht aan te zetten
  • 360 graden bereik – flexibele hals
  • Oplaadbaar
  • Compact
  • Batterij-indicator
  • 400 nanometer

Gebruik

Stap 1: Volg de stappen voor de voorbereiding van de natuurlijke nagel.

Stap 2: Breng een dun laagje BO. Air Bond aan op de natuurlijke nagels en op het nagelbedgebied van de BO. Salon Speed Tip aan en laat het ongeveer 30 seconden drogen (er wordt geen UV-licht gebruikt). Het product zal licht kleverig blijven.

Stap 3: Breng een druppel BO.Soakable Builder Gel aan op de achterkant van de tip ter hoogte van de nagelriem.

Stap 4: Breng de tip aan op de nagel. Houdt de tip in een hoek van 45 graden en begin bij de nagelriem. Druk de tip langzaam op het nagelbed en zorg ervoor dat de tip goed aansluit.

Stap 5: Zet de tip vast door de flash curing onder de BO. Salon Speed LED Light gedurende 15 seconden.

Stap 6: Na het aanbrengen van de tips op de gehele hand uitharden voor UV / LED uitharding: UV: 90 sec – LED: 60 sec.

BO.NAIL Salon Speed LED

BO.NAIL Salon Speed LED

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL Salon Speed LED” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *