Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL Gel Sculpting Brush Oval #6

BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 is een ovaalvormige gelpenseel geschikt voor alle gelapplicaties en design.

 33,28 incl. BTW
 28,29 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

Gel Sculpting Brush Oval #6 is een ovaalvormige gelpenseel geschikt voor alle gelapplicaties en design. Door de ovale vorm is het penseel geschikt voor het nauwkeurig aanbrengen rond de nagelriemen. De BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 is een hoge kwaliteit mix van Kolinsky – Sable haar. Deze hoogwaardige mix biedt u een combinatie tussen sterkte en flexibiliteit.

Kenmerken & voordelen

  • Gelpenseel van hoge kwaliteit
  • Formaat 6
  • Ovaal
  • Combinatie: Kolinsky marterhaar
  • Volledige controle bij toepassing
  • Voor het nauwkeurig aanbrengen van product bij de nagelriem en voor snelle nabehandelingen
  • Inclusief een penseeldop voor bescherming van de penseelharen. Tip penseel altijd neerleggen

Gebruik

Het is zeer belangrijk om de Arabische gom die de haren van uw penseel beschermt, te verwijderen voor gebruik. Breek de verzegeling van de haartjes tussen een celstofdepper en stof de haartjes af op de celstofdepper tot alle gom verwijderd is.

Voor u begint met uw applicatie, verwijder alle luchtbellen door uw BO. Gel Sculpting Brush Oval #6 in een klein bolletje transparante gel af te vegen op een stukje vormpapier. Dit zal gel in de haren van het penseel brengen en alle luchtbellen elimineren. Veeg het penseel af op een celstofdepper voordat u begint met uw applicatie.

Opslag

Bewaar het penseel op een donkere, koele plaats met de dop erop om de haren te beschermen.

Reinigen

Het is niet nodig om het penseel na elke behandeling te reinigen met BO. Gel Cleanser. Veeg de overtollige gel van het penseel. Als u een sterk gepigmenteerde kleur gebruikt, neem dan een kleine hoeveelheid transparante gel of BO. Soakable Top Gel op een stuk sjabloon papier. Veeg het penseel herhaaldelijk door het product om de sterk gepigmenteerde kleur van de penseelharen te verwijderen. Herhaal dit totdat alle kleur is verwijderd. Veeg het penseel af aan een schone celstofdepper en sluit het af met de dop om op te bergen.

Door het penseel op deze manier te reinigen wordt de levensduur van het penseel verlengd.

 

Variatie

BO.NAIL Gel Sculpting Brush Oval #6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL Gel Sculpting Brush Oval #6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *