Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL 2-in-1 Cleanser (250ml)

De naam zegt het al – BO 2-in-1 Cleanser, deze cleanser is een essentiële natuurlijke reiniger voor het nageloppervlak. De tweede functie van de BO 2-in-1 Cleanser is dat het kan worden gebruikt om de plaklaag op gel nagels te verwijderen.

 10,83 incl. BTW
 9,21 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

De naam zegt het al – BO 2-in-1 Cleanser.

Deze cleanser is een essentiële natuurlijke reiniger voor het nageloppervlak. BO. 2-in-1Cleanser reinigt en dehydrateert tijdelijk de natuurlijke nagelplaat. Dit is zo belangrijk voor de voorbereidende procedures voor het aanbrengen van kunstnagels of nagellak omdat het de hechting verbetert en lifting vermindert. Verlengt de draagbaarheid van nagellakken. Verwijdert verontreinigingen van de nagelplaat.

De tweede functie van de BO 2-in-1 Cleanser is dat het kan worden gebruikt om de plaklaag op gel nagels te verwijderen, waardoor een hoogglanzende afwerking achterblijft.

Deze heerlijk geurende cleanser is een must have in de salon.

Kenmerken & voordelen

  • Natuurlijke reiniger voor het nageloppervlak
  • Reinigt en dehydrateert
  • Verbetert de hechting en vermindert het loslaten van gel, acryl, fiberglass en nagellak
  • Verlengt de draagbaarheid van nagellak
  • Verwijdert de plaklaag op gelnagels
  • Heerlijke geur

Gebruik

Natuurlijke nagel voorbereiding: Verzadig een celstofdepper met BO. 2-in-1 Cleanser en wrijf over de hele nagelplaat om te reinigen en tijdelijk uit te drogen. Zorg ervoor dat u de nagel niet opnieuw verontreinigt vóór u het product aanbrengt.

Plaklaag: Verzadig een gel sponsje met BO 2-in-1 Cleanser en wrijf lichtjes over het oppervlak van de uitgeharde gel nagel om de plaklaag te verwijderen. Gebruik voor elke nagel een nieuwe kant van het gelsponsje.

Variatie

BO.NAIL 2-in-1 Cleanser (250ml)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL 2-in-1 Cleanser (250ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *