Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.LASH Lotion Application Brush

BO. Lotion Application Brush heeft de perfecte vorm om de BO. Lash Perming Lotion en de BO. Lash Lifting Lotion aan te brengen.

 13,25 incl. BTW
 11,26 incl. BTW

BO. LASH – Zelfvertrouwen dankzij een verleidelijke wimperlook

Met BO. LASH wimperproducten kunnen wimpers dusdanig worden getransformeerd dat er een heel andere uitstraling wordt meegegeven aan een gezicht. Wimperbehandelingen met behulp van BO. LASH zijn dé manier om een verleidelijke wimperlook te creëren die zelfverzekerdheid stimuleert. Benut de innovatieve technieken van BO. LASH om jezelf of een ander te laten stralen.

Een perfecte wimper is onderdeel van een look die zelfvertrouwen naar boven haalt – en je laat stralen.

Productbeschrijving

BO. Lotion Application Brush heeft de perfecte vorm om de BO. Lash Perming Lotion en de BO. Lash Lifting Lotion aan te brengen. De borstel is schuin, waardoor je snel alle haren kunt pakken. Dit geeft een volledige dekking.

Kenmerken & voordelen

  • Gemakkelijk vast te houden
  • Schuine vorm voor betere toegang en volledige dekking
  • Zachte haren
  • Gemakkelijk schoon te maken

Gebruik

Zorg ervoor dat de BO. Glue Ring gevuld is met de nodige lotion. Om hygiënische redenen werkt u vanaf de ring en niet vanaf de pot. Plaats een kleine hoeveelheid lotion op de BO. Lotion Application Brush en breng het aan op de wimpers. Begin aan de rand van de wimpers en breng dit in een rechte lijn aan en verdeel het naar boven tot 2/3 van de wimper. Verdeel geen wimper Lifting Lotion, zoals BO. Lash Perming Lotion of BO. Lash Lifting Lotion op de randen van de wimpers, om splitsing van de uiteinden te voorkomen. Herhaal dit tot alle wimpers bedekt zijn met de nodige lotion.

Variatie

BO. Lotion Application Brush

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.LASH Lotion Application Brush” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *