Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.LASH Lash Palette

Het BO.Lash Palette is het ideale hulpmiddel tijdens zowel een One by One als een (SMART) Russian Volume behandeling.

 8,41 incl. BTW
 7,15 incl. BTW

BO. LASH – Zelfvertrouwen dankzij een verleidelijke wimperlook

Met BO. LASH wimperproducten kunnen wimpers dusdanig worden getransformeerd dat er een heel andere uitstraling wordt meegegeven aan een gezicht. Wimperbehandelingen met behulp van BO. LASH zijn dé manier om een verleidelijke wimperlook te creëren die zelfverzekerdheid stimuleert. Benut de innovatieve technieken van BO. LASH om jezelf of een ander te laten stralen.

Een perfecte wimper is onderdeel van een look die zelfvertrouwen naar boven haalt – en je laat stralen.

Productbeschrijving

Het BO.Lash Palette is het ideale hulpmiddel tijdens zowel een One by One als een (SMART) Russian Volume behandeling. Plaats de gewenste wimperstrip op de juiste lijnen. Door de lengte van het wimperpalet is het mogelijk om meerdere strips op het wimperpalet te plaatsen. De witte achtergrond vergemakkelijkt het oppakken van de wimperextensions en het vormen van een waaier met de BO.Tweezer Set. Plaats de BO.Adhesive Sticker op het BO.Lash Palette en je bent klaar om aan een wimperbehandeling te beginnen. Het is mogelijk om het BO.Lash Palette te personaliseren door de naam van de klant onder op het palette te schrijven. Op deze manier kunnen de wimperextensions op het BO.Lash Palette blijven zitten en dus hergebruikt worden voor een nabehandeling. Maak het BO.Lash Palette schoon met 70% alcohol.

Kenmerken & voordelen

  • Acryl plastic
  • Witte achtergrond
  • Rechte zwarte lijnen
  • Optimale lengte
  • Voor links- en rechtshandig gebruik
  • Lichtgewicht
  • Gemakkelijk te reinigen met 70% alcohol
  • Personaliseerbaar voor elke klant

Gebruik

(SMART) Russian Volume

Neem de BO.Tweezer in de hand waarmee u de wimpers gaat plaatsen. Plaats de juiste maten wimperextensions op het BO.Lash Palette, de rechte zwarte lijn en de witte achtergrond vergemakkelijken het maken van goede waaiers. Plaats vervolgens de BO.Adhesive Sticker op het palette.

One By One

Neem je favoriete BO.Tweezer in de hand waarmee je de wimperextensions gaat plaatsen. Plaats de juiste maten wimperextensions op het BO.Lash Palette, de rechte zwarte lijn en de witte achtergrond vergemakkelijken het nemen van een One by One wimperextensions van de wimper strip. Plaats vervolgens de BO.Adhesive Sticker op het palette.

Variatie

BO. Lash Palette

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.LASH Lash Palette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *