Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL Hygiene File Refills 240 grit (50pc + core)

De hygiëne vijlen van BO. Systems biedt u hoge kwaliteit en hygiënisch vijlen.

 30,19 incl. BTW
 25,66 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

PRODUCTBESCHRIJVING

De hygiëne vijlen van BO. Systems biedt u hoge kwaliteit en hygiënisch vijlen. Heeft u liever een 100/180 grit vijl, geen probleem, breng dan een BO. Hygiene Refill 180 aan één zijde aan van uw BO. Hygiene Core (Metaal) en een BO. Hygiene Refill 100 aan de andere zijde.

 1. Hygiene File System is van Japans papier van hoge kwaliteit die u kunt gebruiken om uw perfecte combinatie te creëren.

Cliënt veiligheid en hygiëne is belangrijker dan ooit! Zoals de naam al zegt, is er specifiek gekozen voor BO. Hygiëne Vijlen Systeem voor hygiënische doeleinden; vervang de plakvijl na gebruik of bewaar de vijl met de plastic kern voor individueel gebruik van de klant tijdens de volgende service.

De halfmoon vorm maakt het mogelijk om gemakkelijk te vijlen rond de nagelriem en zijn onderdeel van het vijl proces.

Verkrijgbaar in:

 1. Hygiëne File Core (Metaal) – een sterke metalen kern voor de ultieme ondersteuning tijdens het vijlen. De metalen kern is 100% ontsmettend. De BO. Hygiene File Core (Metaal) is dun maar sterk en dit betekent dat u optimale resultaten krijgt zonder te veel druk uit te oefenen tijdens het vijlen.
 2. BO. Hygiene File Refill (10 pcs) 10 navullingen en 1 kunststof Verkrijgbaar in grit 100/150/180/240. Dit is de ideale set om de fantastische hygiëne vijlen uit te proberen.
 1.  Hygiene File Refill (50 pcs) 50 navullingen en 1 kunststof kern. Verkrijgbaar in 100/150/180/240 grit. Als u eenmaal gewend bent aan het BO. Hygiene File System is de BO. Hygiene File Refill (50 stuks) een belangrijk onderdeel van uw benodigdheden voor de salon. Elk pakket bevat 50 navullingen en 1 plastic kern. De plastic kern is gemakkelijk te reinigen tussen de behandelingen door.

KENMERKEN & VOORDELEN

 • Veelzijdig gebruik – voor acryl, gel en alle andere nagel behandelingen
 • Metalen kern of plastic kern – creëert een stevige basis die verzwakking of breuk tijdens het gebruik voorkomt
 • Duurzaam – uitstekende kwaliteitspapier
 • Lichtgewicht
 • Gemakkelijk te behandelen en te reinigen
 • Halfmoon vorm – gemakkelijk voor rond de nagelriemen
 • Wegwerp vijlen voor optimale hygiëne
 • Beschikbaar in verschillende grits voor iedere vijl soort
Variatie

BO. Hygiene File Refills 240 grit (50pc + core)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL Hygiene File Refills 240 grit (50pc + core)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *