Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO. Curved Scissor

De BO. Curved Scissor is een hoogwaardig roestvrijstalen instrument, uitstekend geschikt voor het verwijderen van overtollige huid en hangnagels rond de nagelriem.

 10,83 incl. BTW
 9,21 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

De BO. Curved Scissor is een hoogwaardig roestvrijstalen instrument, uitstekend geschikt voor het verwijderen van overtollige huid en hangnagels rond de nagelriem. De extra scherpe precisiebladen zijn gemaakt om te knippen en de huid niet te scheuren tijdens het gebruik. De perfect uitgelijnde bladen zorgen iedere keer weer voor een precieze knip.

De BO. Curved Scissor is ook het ideale gereedschap om je BO. Forms op maat te maken zodat ze perfect passen. De gebogen vorm zorgt voor een zeer precieze aanpassing van het binnenlipje van het sjabloon.

Kenmerken & voordelen

  • Roestvrij staal van hoge kwaliteit
  • Scherpe en precieze spitse punten
  • Precisie bladen
  • Gebogen precisie bladen die de vorm van de nagelriem en het sjabloon exact volgen
  • Geschikt voor reiniging in autoclaaf of barbicide

Gebruik

Let op dat je tijdens het knippen van nagelriemen of het knippen van hangnagels, nooit in levend weefsel knipt. Wees voorzichtig, want de punten zijn zeer scherp.

Variatie

BO. Curved Scissor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO. Curved Scissor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *