Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.LASH Brow Perming Lotion #1 (7,5ml)

BO. Brow Perming Lotion #1 zorgt ervoor dat de keratine uit de wenkbrauw haartjes worden verwijderd.

 15,67 incl. BTW
 13,32 incl. BTW

BO. LASH – Zelfvertrouwen dankzij een verleidelijke wimperlook

Met BO. LASH wimperproducten kunnen wimpers dusdanig worden getransformeerd dat er een heel andere uitstraling wordt meegegeven aan een gezicht. Wimperbehandelingen met behulp van BO. LASH zijn dé manier om een verleidelijke wimperlook te creëren die zelfverzekerdheid stimuleert. Benut de innovatieve technieken van BO. LASH om jezelf of een ander te laten stralen.

Een perfecte wimper is onderdeel van een look die zelfvertrouwen naar boven haalt – en je laat stralen.

Productbeschrijving

Brow Perming Lotion #1 zorgt ervoor dat de keratine uit de wenkbrauw haartjes worden verwijderd. Hierdoor verdwijnt de vorm/krul uit de wenkbrauwen.

Kenmerken & voordelen

  • Verwijdert keratine uit de haartjes
  • Verbetert het liften van de wenkbrauw haartjes vanaf de wortels
  • Creëert de illusie van vollere wenkbrauwen
  • Blijft tot ca. 4-6 weken zitten
  • Lotion loopt niet uit
  • Ideaal om te gebruiken in combinatie met de BO. Glue Ring
  • Pomp flesje
  • Inhoud: 7,5 ml

Gebruik

1.Zodra de wenkbrauw haartjes goed en recht omhoog zijn geplakt met de BO. Lifting Adhesive kan de BO. Brow Perming Lotion #1 worden aangebracht. Gebruik de BO. Glue Ring voor een snelle en eenvoudige toepassing.

2.Plaats de BO. Brow Perming Lotion #1 in de ring. Breng de BO. Brow Perming Lotion #1 aan op de wenkbrauw haartjes met een BO. Application Brush zodat alle haartjes bedekt zijn met de lotion.

3.Laat de BO. Brow Perming Lotion #1 maximaal 5 minuten intrekken. Houd rekening met het type en de dikte van de wenkbrauw haartjes.

4.Gebruik een BO. Treatment Applicator om de BO. Brow Perming Lotion #1 van de haartjes te verwijderen. De BO. Brow Perming Lotion #1 op de Treatment Applicator kan worden afgeveegd op een celstofdepper. Blijf dit doen totdat alle lotion is verwijderd. Nadat u de lotion met de Treatment Applicator hebt verwijderd, kunt u de wenkbrauw haartjes voorzichtig met een vochtig reinigingsdoekje afvegen.

LET OP: Gebruik alleen volgens de aanwijzingen. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom dat het in de ogen komt. Als er contact is, spoel dan een paar minuten met water. Als er irritatie optreedt, vraag dan medisch advies.

Variatie

BO. Brow Perming Lotion #1 (7,5ml)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.LASH Brow Perming Lotion #1 (7,5ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *