Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, morgen in huis!

BO. Blooming Gel 15ml

Til je nail art vaardigheden naar een hoger niveau BO Blooming Gel. Nail art is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Dit product is momenteel uitverkocht. We zullen dit zo snel mogelijk aanvullen.

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

Til je nail art vaardigheden naar een hoger niveau BO Blooming Gel. BO Blooming Gel helpt je om prachtige aquarel designs te creëren in je gel polish. Creëer bloemen, dierenprints en prachtige marmering met dit geweldige product. BO Blooming Gel kan worden gebruikt over alle BO Soakable Gel Polish kleuren en blijft net zo lang zitten als uw gelpolish manicure.

Nail art is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Kenmerken & voordelen

Prachtige aquarelontwerpen
Snelle, gemakkelijke designmogelijkheden
Eindeloze nail art ontwerpen
Te gebruiken over elke gel polish kleur
Niet-vergelend
Afweekbaar

Gebruik

Stap 1: Bereid de natuurlijke nagel voor zoals gewoonlijk en breng de BO. Natural Nail Sanitizer aan op de natuurlijke nagelplaat. Laat volledig drogen alvorens u de BO. Soakable Base Gel aanbrengt.
Stap 2: BO. Soakable Base Gel – Veeg het kwastje af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Zet een randje op de vrije rand van de nagel om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Houdt het penseel horizontaal op de nagel en breng een dunne laag BO. Soakable Base Gel over de gehele nagel aan, van de nagelriem tot de vrije rand. Alle vier de vingers samen gedurende 120 sec. UV / 30 sec. LED. Herhaal deze stappen op de andere hand en vervolgens op de duimen. Optioneel: borstel met een schoon gelkwastje om de overtollige kleverige uitgeharde basisgel te verwijderen om de kans op krimpen te verminderen en om een gladdere kleur aan te kunnen brengen.
Stap 3: BO. Soakable Gel Polish Color – Wrijf het flesje ondersteboven tussen de palmen van uw handen om ervoor te zorgen dat de kleur goed gemengd is. Verzegel de vrije rand af met BO. Soakable Gel Polish om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van de kleur te voorkomen. Houdt het penseel horizontaal op de nagel en ga verder naar het midden van de nagel. Beweeg het penseel vanuit het midden van de nagel omhoog naar de proximale nagelplooi en strijk vervolgens omlaag naar de vrije rand. Zorg ervoor dat de gellak niet op de huid komt. Als de gelpolish de huid heeft geraakt, verwijdert u deze voordat u de nagel uithardt met de BO. Gel Cleanser en een Cuticle Pusher. Hardt alle vier de nagels uit gedurende 120 sec. UV / 30 sec. LED. Herhaal de stappen op de andere hand en duimen.
Stap 4: BO. Soakable Gel Polish Color – Breng een tweede dunne laag gelpolish aan volgens dezelfde stappen. Deze laag zorgt voor een volledige dekking. OPMERKING: als u een hoog gepigmenteerde teint of een andere lamp gebruikt, kan het nodig zijn om een extra keer uit te harden om ervoor te zorgen dat de kleur volledig uitgehard is en niet uitloopt bij uw Top Gel applicatie.
Stap 5: Breng een laagje BO. Blooming Gel aan. Niet uitharden.
Stap 6: Gebruik een dotting tool of een Microstyler, voeg een paar druppels Soakable Gel Polish kleur toe aan het natte oppervlak. Wacht tot de BO. Blooming Gel een aquarel effect creëert of maak extra effecten door de dotting tool of Microstyler door de kleur en BO. Blooming Gel heen te trekken. Uitharden voor 60sec LED/2min UV.
Stap 7: BO. Soakable Top Gel – Veeg het kwastje af aan de hals van het flesje om overtollig product te verwijderen. Verzegel de vrije rand van de nagel om de houdbaarheid te garanderen en krimpen van het product te voorkomen. Houdt het penseel horizontaal op de nagel en breng een dun laagje BO. Soakable Top Gel aan op elk nageloppervlak van alle vier de nagels van één hand. Hardt alle vier de nagels uit gedurende 120 sec. UV / 30 sec. LED. Herhaal dit op de andere hand en eindig met het aanbrengen op de duimen.
Stap 8: Als u de BO. Soakable Top Gel of BO. Soakable Matte Top Gel gebruikt zal het nodig zijn om de plaklaag te verwijderen na het uitharden. Verzadig een gel sponsje met de BO. Gel Cleanser. Veeg met lichte druk de bovenste plaklaag weg. LET OP: Veeg de nagel niet opnieuw af met een gebruikt deel van het gel sponsje, omdat dit de plaklaag zal herverdelen waardoor de Top Gel dof wordt. Gebruik een schoon verzadigd gel sponsje voor elke vinger. Tip: Wacht met de plaklaag verwijderen ongeveer 1 minuut na het uitharden om de nagels te laten “afkoelen” om nog meer glans te krijgen.

INGREDIENTEN

Acrylates Copolymer, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol, Trimethylolpropane Triacrylate, Butyl Acetate, Dimethicone, Bentonite.

Variatie

BO. Blooming Gel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO. Blooming Gel 15ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *