Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL Acrylic Powder Cover Pink (25gr)

De BO. Acrylic Powders bestaan uit medium tot snel uithardende homopolymeren

Dit product is momenteel uitverkocht. We zullen dit zo snel mogelijk aanvullen.

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

De BO. Acrylic Powders bestaan uit medium tot snel uithardende homopolymeren. Dit betekent de perfecte balans tussen gedeeltelijk en volledige uitharding, zodat u genoeg tijd heeft om de perfecte smileline te creëren, en ook genoeg tijd heeft om uw c-curve te perfectioneren.

De BO. Acrylic Powders bieden superieure controle en verwerkbaarheid. Het product loopt niet in de nagelriemen en biedt een gecontroleerde applicatie. De BO. Acrylic Powders bieden stevigheid en duurzaamheid in combinatie met de BO. Acrylic Liquid. Ze bieden maximale flexibiliteit zonder lifting, barsten of luchtbellen. De BO. Acrylic Powders zijn verkrijgbaar in 8 kleuren – 4 essentiële basiskleuren (Clear, Soft White, Bright White en Translucent Pink) en 4 nagelbedverlengingskleuren (Cover Pink, Cover Peach, Cover Nude, Cover Rose). Deze poeders zijn van de hoogste kwaliteit en kleurconsistentie, zodat de kleuren aan het begin van de service net zo mooi zijn als bij de volgende service.

Beschikbaar in: 25gr en 100gr

Kenmerken & voordelen

  • Ultieme sterkte en duurzaamheid
  • Hoogste kwaliteit en kleurconsistentie
  • Compleet kleurengamma
  • Superieure controle en deskundige verwerkbaarheid
  • Geen lifting en luchtbellen
  • Geen vergeling
  • Superieure hechting
  • Gemakkelijk aan te brengen – geschikt voor alle behandelingen op natuurlijke nagels, tips of sjablonen
  • Perfecte bescherming voor klanten met dunne natuurlijke nagels of als een beschermend laagje

Gebruik

Combineer BO. Acrylic Powders met de BO. Acrylic Liquid om prachtige sterke nagels te creëren. De aanbrengtijd kan variëren naargelang de weersomstandigheden. Extreem warm weer kan het product sneller doen uitharden, of extreem koud weer kan het product langzamer doen uitharden. Aanbevolen mengverhouding: 1½ deel vloeistof en 1 deel poeder. Het kan nodig zijn om de verhouding monomer-polymer enigszins aan te passen aan de weersomstandigheden, maar dit zal geen invloed hebben op de sterkte of duurzaamheid van de nagel dankzij de plasticizers.

Variatie

BO. Acrylic Powder Cover Pink (25gr)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL Acrylic Powder Cover Pink (25gr)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *