Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

BO.NAIL AcryGel Application Tool (brush & spatula)

Deze twee-in-een BO. AcryGel Application Tool wordt geleverd met een handige spatel en een synthetische ovale AcrylGel Application Brush.

 12,50 incl. BTW
 10,63 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

Deze twee-in-een BO. AcryGel Application Tool wordt geleverd met een handige spatel en een synthetische ovale AcrylGel Application Brush. Met de applicatie penseel heeft u volledige controle over uw BO. AcrylGel applicatie.

Beide uiteinden zijn voorzien van een dop. Dit is ideaal om de haren van uw acrygel penseel en ook de spatel te beschermen tijdens opslag.

Kenmerken & voordelen

  • Hoogwaardige synthetische AcryGel applicatiepenseel
  • Penseel & spatel in één
  • Ovaal penseel voor precieze applicatie van de nagelriemen
  • Volledige controle bij het aanbrengen
  • Beschermdoppen voor penseel en spatel
  • Spatel voor het afsnijden van de BO. AcryGel

Gebruik

Voor gebruik:

Het is heel belangrijk om de Arabische gom die de haren van uw penseel beschermt voor gebruik te verwijderen. Breek de verzegeling van de haren tussen een nageldoekje en stof de haren af op het nageldoekje tot alle gom verwijderd is.

Voordat u begint met het aanbrengen, verwijdert u alle luchtbellen door het penseel helemaal tot op de bodem van een dappendish te dompelen. Veeg het penseel af aan de zijkant van de dappendish om de juiste hoeveelheid BO. AcryGel Liquid Watermelon in uw penseel te hebben.

Stap 1: Gebruik de Spatel om precies de juiste hoeveelheid AcryGel uit de tube af te snijden.

Stap 2: Steek het applicatiepenseel in een dappendish met BO. AcryGel Liquid Watermelon. Laat de overtollige AcrylGel vloeistof uit het penseel lopen. Het penseel moet vochtig zijn en dus niet nat als je begint met het modelleren van de nagel.

Variatie

BO. AcryGel Application Tool (brush & spatula)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BO.NAIL AcryGel Application Tool (brush & spatula)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *