Gratis verzending vanaf €30 | Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

Acrylic Sample Kit

Met deze sample kit krijg je de kans om te experimenteren met het acryl systeem en te zien hoe snel en gemakkelijk je mooie, natuurlijke en sterke nagels kunt creëren.

 30,19 incl. BTW

BO. NAILS – Krachtige vrouwen met mooie nagels veroveren de wereld

De nagelproducten van BO. NAIL stellen je in staat om jouw identiteit te versterken en je individualiteit te benadrukken – via je nagels! Met BO. NAIL kun je jouw nagels of die van salonbezoekers van de meest uiteenlopende kleuren voorzien. Wil je natuurlijke nagels verwennen met een voedende behandeling, of ben je juist op zoek naar manieren om extreme lengte toe te voegen? Bij BO. NAIL vind je ongetwijfeld een productsysteem dat aansluit bij jouw voorkeur.

Van natuurlijke nude kleuren tot dramatisch zwart – met BO. NAIL creëer je nagels voor elke stemming.

Productbeschrijving

Probeer BO. Acrylic System! Met deze sample kit krijg je de kans om te experimenteren met het acryl systeem en te zien hoe snel en gemakkelijk je mooie, natuurlijke en sterke nagels kunt creëren.

Kit inhoud: BO. Acrylic Liquid 50ml, 3 x BO. Acrylic Powder 7gr, BO. Air Bond 7ml, BO. Top Gel 7ml

Acrylic system

De BO. Acrylic Powders bestaan uit medium tot snel uithardende homopolymeren. Dit betekent de perfecte balans tussen gedeeltelijk en volledige uitharding, zodat u genoeg tijd heeft om de perfecte smileline te creëren, en ook genoeg tijd heeft om uw c-curve te perfectioneren. Of je nu op zoek bent naar een langhoudende french of de perfecte overlay voor je Gel Polish, BO. Nail Acrylic Sample Kit is de oplossing om dit te ervaren. Maak kennis met de acryl poeders en acryl vloeistof.

Kenmerken & voordelen

  • Optimale hechting
  • Uitstekende slijtvastigheid en duurzaamheid
  • Combineert sterkte en duurzaamheid
  • Hoogste kwaliteit en kleurconsistentie
  • Superieure controle en vakkundige verwerkbaarheid
  • Geen lifting en luchtbellen
  • Niet vergelend
  • Gemakkelijk aan te brengen – geschikt voor natuurlijke nagel overlays, nabehandelingen en verlening op tip of sjablonen
  • Perfecte oplossing voor klanten met dunne natuurlijke nagels of als een beschermend laagje
  • Bevat GEEN MMA: Monomer op basis van Ethyl Methacrylaat

Gebruik

Vóór gebruik:

Het is zeer belangrijk om de Arabische gom die de haren van uw penseel beschermt, te verwijderen voor gebruik. Breek de verzegeling van de haartjes tussen een celstofdepper en stof de haartjes af op het celstofdepper tot alle gom verwijderd is.

Voordat u begint met het aanbrengen, verwijdert u alle luchtbellen door het penseel helemaal tot op de bodem van een dappendish te dompelen. Veeg het penseel af aan de zijkant van de dappendish om de juiste hoeveelheid vloeistof in uw penseel te hebben.

Combineer BO. Acrylic Powders met de BO. Acrylic Liquid om mooie sterke nagels te creëren. De aanbreng tijd kan variëren naargelang de weersomstandigheden. Extreem warm weer kan het product sneller doen uitharden of extreem koud weer kan het product langzamer doen uitharden. Aanbevolen mengverhouding: 1½ deel vloeistof en 1 deel poeder. Het kan nodig zijn om de verhouding monomer-polymer enigszins aan te passen aan de weersomstandigheden, maar dit zal geen invloed hebben op de sterkte of duurzaamheid.

Stap 1: Volg de stappen voor de voorbereiding van de natuurlijke nagel. Was de handen en ontsmet met de BO. HygiSpray.

Stap 2: Breng een dun laagje BO. Air Bond of BO. Acid Free Primer aan op de natuurlijke nagels en laat het ongeveer 30 seconden aan de lucht drogen. Het product zal lichtjes kleverig blijven.

Stap 3: Plaats het eerste bolletje op de vrije rand. Gebruik de punt van je penseel en breng zachtjes (druk) de zijkanten van het bolletje naar elke kant van de vrije rand. Houdt het penseel half nat om het product werkbaar te houden. Vervaag/blend het product zachtjes op de natuurlijke nagel.

Stap 4: Plaats een tweede bolletje op het midden van de natuurlijke nagelplaat. Leidt het product van links naar rechts (linker en rechter laterale zijwallen van de natuurlijke nagel). Vervaag/blend het product richting de nagelriem. Stop de zijranden van de nagel goed in met het acryl en vorm een dunne schone rand, zonder de huid aan te raken. Het resterende acryl dien je zachtjes over de vrije rand uit te strijken.

Stap 5: Breng een derde bolletje aan bij de nagelriem. Laat een millimeter ruimte vrij rondom de nagelriem. De omliggende huid nooit met acryl aanraken! Een dunne laag bij de nagelriem zorgt voor een natuurlijke, goed uitziende en duurzame nagelverlenging. Luchtrandjes worden voorkomen door het goed aandrukken van de acryl en een geleidelijke dunne overgang naar de natuurlijke nagel bij de nagelriem.

Stap 6: Volg de vijltechniek stappen om de nagels in vorm te vijlen indien nodig.

Stap 7: Volg de stappen voor het aanbrengen van BO. Soakable No Wipe Top Gel.

Variatie

Acrylic Sample Kit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Acrylic Sample Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *